c# Ebenezer Command Gönderme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Demir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demir

Kayıtlı Üye
Reaction score
12
Nette biraz araştırdım fakat sonuç bulamadım c# projemin bir kısmında ebenezera command göndermem gerekli elinde source olan yada fikir verebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Cevap: c# Ebenezer Command Gönderme

Nette biraz araştırdım fakat sonuç bulamadım c# projemin bir kısmında ebenezera command göndermem gerekli elinde source olan yada fikir verebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

[DllImport("user32.dll", SetLastError=true)]

private static extern bool PostMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, int lParam);

[DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]

private static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, int lParam);

private static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, string lParam);

[DllImport("user32.dll")]

public static extern IntPtr FindWindow(String sClassName, String sAppName);

[DllImport("user32.dll", SetLastError = true)]

public static extern IntPtr FindWindowEx(IntPtr parentHandle, IntPtr childAfter, string className, string windowTitle);

private void SendCommand(string bCommand)

{

IntPtr bEbenezer = FindWindow(null, "Ebenezer Title");

SendMessage(FindWindowEx(bEbenezer, IntPtr.Zero, "Edit", null), 12, 0, bCommand);

PostMessage(bEbenezer, 256, 13, 0);

}

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bişey olması gerekiyordu değerlerini tam hatırlamıyorum.

[DllImport("user32.dll", SetLastError=true)]

private static extern bool PostMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, int lParam);

private static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, int lParam);

private static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, string lParam);

[DllImport("user32.dll")]

public static extern IntPtr FindWindow(String sClassName, String sAppName);

[DllImport("user32.dll", SetLastError = true)]

public static extern IntPtr FindWindowEx(IntPtr parentHandle, IntPtr childAfter, string className, string windowTitle);

private void SendCommand(string bCommand)

{

IntPtr bEbenezer = FindWindow(null, "Ebenezer Title");

SendMessage(FindWindowEx(bEbenezer, IntPtr.Zero, "Edit", null), 12, 0, bCommand);

PostMessage(bEbenezer, 256, 13, 0);

}

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bişey olması gerekiyordu değerlerini tam hatırlamıyorum.

Aynen kaynak olarak güzel tabi buna bir sürü class eklenmesi gerekli. Teşekkür ederim ihtiyacim olacak buna.

Aynen kaynak olarak güzel tabi buna bir sürü class eklenmesi gerekli. Teşekkür ederim ihtiyacim olacak buna.

SendCommand olarak zaten komutları gönderirsin static olarak tanımlayıp devam edebilirsin tüm classlardan. bir sürü class dediğin sanırım alt yapıyı hazırlamak gönderilecek komutların sistemini yazmak oda sana kalmış. Ama neden 1298 ile uğraşıyorsun onu anlamış değilim üst versiona geçsen daha mantıklı değil mi senin için?

Aslinda amacim dediğine yakın bir nevi üst versionlardaki yenilikleri buraya taşımak. ileride nasipse yeni versionlar içinde çalışmalara başlıyacağım. Tekrardan teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Aslinda amacim dediğine yakın bir nevi üst versionlardaki yenilikleri buraya taşımak. ileride nasipse yeni versionlar içinde çalışmalara başlıyacağım. Tekrardan teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Üst versiondaki yeniliklerin nesini taşıyacaksın nesi kaldı ki taşımadığım. Hera - Kızmage - Kanat - Peri ne varsa 1298 e zaten yaptım git üst versionla uğraş kendini daha çabuk geliştirirsin oyunun sistemini anlarsın log okumak felan olayları tarih oldu. Ebenezere komut göndereceğine o kadar meraklıysan git kendi dosyalarını yaz 1298 olarak senin için daha faydalı olur kısıtlı kalmazsın hiç bişeyde istediğini yapabilirsin en son mattock sistemini dahi yaptım 1298'e düşün artık.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam