3 yeni harika indexler ( bu indexler eskimeyecek )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tarkan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :giggle:

1:

lzEn1E.png

LİNK:
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.

2:

vY1LQp.png

İNDEX 2 LİNK: " [HIDE-REPLY]TIKLA İNDİR[/HIDE-REPLY] "

3:

0bMkGB.png

İNDEX 3 LİNK: " [HIDE-REPLY]TIKLA İNDİR[/HIDE-REPLY] "

Kayıtlı Üye
Cevap: 3 yeni harika indexler ( bu indexler eskimeyecek )

bakalım güzel mi

Kayıtlı Üye

çok teşekkürler

Kayıtlı Üye

teşekkürlerrr

Kayıtlı Üye

HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :giggle:

1:

lzEn1E.png

LİNK: ***Hidden content cannot be quoted.***

2:

vY1LQp.png

İNDEX 2 LİNK: " ***Hidden content cannot be quoted.*** "

3:

0bMkGB.png

İNDEX 3 LİNK: " ***Hidden content cannot be quoted.*** "

1. İndex çok güzelmiş. :) ana orjinalini bozmuşsun. ( Welcome to PvPWaR Games! ).

Ya iyi araştırmacısın yada ad0 dan aldın bunu :) ama güzel kullanışlı. Tabi çalıntı, orasıda ayrı mesela :) Biraz özgün olun kendi tasarımlarınızı yapın.

Kayıtlı Üye

1. İndex çok güzelmiş. :) ana orjinalini bozmuşsun. ( Welcome to PvPWaR Games! ).

Ya iyi araştırmacısın yada ad0 dan aldın bunu :) ama güzel kullanışlı. Tabi çalıntı, orasıda ayrı mesela :) Biraz özgün olun kendi tasarımlarınızı yapın.

Burada ben yaptım diye birşey dediğimi hatırlamıyorum ? adnandanda indexi almadım. Maksat forum faydalı paylaşım ve server sahiplerine ufak bi katkı amaclı

Kayıtlı Üye

Burada ben yaptım diye birşey dediğimi hatırlamıyorum ? adnandanda indexi almadım. Maksat forum faydalı paylaşım ve server sahiplerine ufak bi katkı amaclı

Birinin emek verilmiş bir işi karşılıksız ve izinsiz almak çalmaktır. bu çalıntı işi paylaşmakta çalmaktan bir farkı yok. Onu yapan kişi günlerini veriyor yapıyor ondan sonra biri çıkıyor 2 resim değiştiriyo alta adını yazıyo paylaşıyor. Emek hırsızlığı. Sen diyorsanki ben sadece paylaştım. Hırsıza yardım ediyorsun başka birşey değil.

Paylaşım yapmak için milletin hakkına girmeyin. Evet bende eskiden yapıyorsun ama yaş biraz ilerleyince milletin hakkına girdiğini anlıyorsun. Bence sende anladın ne demek istediğimi. Emek verilmiş bir şeyi çalmak bukadar kolay olmamalı. Belki sen bu index lerin nasıl yapıldığınıda bilmezsin ama bazen bir tasarımın nasıl kodlanacağını düşünürken 1 gün belkide 1 hafta geçiyor bunu çalan hırsızda o emeği hiçe sayıp herşeyiyle kopyalıyor ve paylaşıyor. Bunları yapmayın artık.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.

Kayıtlı Üye

Birinin emek verilmiş bir işi karşılıksız ve izinsiz almak çalmaktır. bu çalıntı işi paylaşmakta çalmaktan bir farkı yok. Onu yapan kişi günlerini veriyor yapıyor ondan sonra biri çıkıyor 2 resim değiştiriyo alta adını yazıyo paylaşıyor. Emek hırsızlığı. Sen diyorsanki ben sadece paylaştım. Hırsıza yardım ediyorsun başka birşey değil.

Paylaşım yapmak için milletin hakkına girmeyin. Evet bende eskiden yapıyorsun ama yaş biraz ilerleyince milletin hakkına girdiğini anlıyorsun. Bence sende anladın ne demek istediğimi. Emek verilmiş bir şeyi çalmak bukadar kolay olmamalı. Belki sen bu index lerin nasıl yapıldığınıda bilmezsin ama bazen bir tasarımın nasıl kodlanacağını düşünürken 1 gün belkide 1 hafta geçiyor bunu çalan hırsızda o emeği hiçe sayıp herşeyiyle kopyalıyor ve paylaşıyor. Bunları yapmayın artık.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.

Sen bu olaydan yola cıkacak olursan dostum, hic bir paneli kullanma hic git direk lisanslı satın al, git direk lisanslı dosyalar vs al lafta herkes emekci ama lazım olduğunda emek felen kalmıyor ortada yani kısacası bırakın bu ayakları :hiddenrockout:

ty kankı elıne saglıkk

Üst Alt
Reklam
Reklam