Osk1 v1.879 VC6 Projeler (XGame/AkınTR)

Kayıtlı Üye
sağol paylaşımın için

ama ebenezeri derler ken bu hataları alıyorum yardım pls

Compiling...

Ebenezer.cpp

Linking...

Ebenezer.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall CEbenezerDlg::CEbenezerDlg(class CWnd *)" (??0CEbenezerDlg@@QAE@PAVCWnd@@@Z)

Ebenezer.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall CSharedMemQueue::~CSharedMemQueue(void)" (??1CSharedMemQueue@@UAE@XZ)

Ebenezer.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall CKnightsManager::~CKnightsManager(void)" (??1CKnightsManager@@UAE@XZ)

Ebenezer.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall CMerchantMode::~CMerchantMode(void)" (??1CMerchantMode@@UAE@XZ)

Ebenezer.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall CCompressMng::~CCompressMng(void)" (??1CCompressMng@@UAE@XZ)

Ebenezer.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall CIni::~CIni(void)" (??1CIni@@UAE@XZ)

msvcrtd.lib(crtexe.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _main

Debug/Ebenezer.exe : fatal error LNK1120: 7 unresolved externals

Error executing link.exe.

Ebenezer.exe - 8 error(s), 0 warning(s)

kardeş sen sanırım neronun sourcesini osk1 in sourcelerine entegre etmişsin ama eksik yapmışın ebenezerdlg de eksikler var onu düzenlemen gerek ebenezerdlg yi kontrol et eklenmesi gerekenleri ekle sorun gider knightmanager ve merchantmode de oynama yapmışın bu ikinin kullandıgı verileri ebenezerdlg ye ekle

Kayıtlı Üye
ilyas68 kardeşim çok teşekkürler ilgin için ama ben hiç bir oynama yapmamıştım

direk verilenlerle complike yaptım ama dediklerine bi göz atacam ...... belki karışmış olabilir.

sende sorunsuz source codları varsa uplarmısın....pls

Kayıtlı Üye
:D tamerle Osman ölümüne kapısırlar ya suraya bak :D

---------- Yorum eklendi 06:02'da ---------- Önceki yorum 05:58'da ----------

Link kırık elinde olan arkadaşlar upload edebilirmi yada link adminler tarafından yenilenebilirmi rica etsem :)

Kayıtlı Üye
Güsel Hlll

Kayıtlı Üye
allah aşkına şunun linkini düzelt tamer yada elinde olan varsa uplasın :)

Kayıtlı Üye
bişi merak ediyorum, mesela diyelim sourcelerde savaşlarla ilgili bölümü bulmak istiyorum, source de nereye yada orayla ilgili alanı nasıl bulucam sourcede

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
bişi merak ediyorum, mesela diyelim sourcelerde savaşlarla ilgili bölümü bulmak istiyorum, source de nereye yada orayla ilgili alanı nasıl bulucam sourcede

User.cpp ye gir yukarıda arama çubugunun yanında soldaki dürbüne tıkla

oraya if( m_pUserData->m_bZone == ZONE_SNOW_BATTLE ) yaz arattır bulursun

Üst Alt
Reklam
Reklam